2014. május 14., szerda

OTO CHILI őrület volt ismét a hétvégi FitBalance-on

Vasárnap, 2014 május 11-én, ismét megrendezésre került az eisberg – FitBalance Aréna, egészség és mozgásfesztivál a Papp László Budapest Sportarénában.

A 26 színpadon óránként váltották egymást a prezenterek, oktatók. Sokféle óratípusból válogathattak a résztvevők, mint például G-Flex, Pro Ski,BodyArt, Jumping Fit, Spinning, Kangoo, deepWork, Zumba, Kangoo.  Nemzetközi prezenterek óráin is volt lehetőség részt venni, köztük volt a deepWork megalapítója Robert Steinbacher.
A Nagyszínpadon a deepWork team
Az expón rengeteg, 100-nál is több kiállító volt jelen. Itt találhatott meg minket is bárki, aki játszani akart, kihívásra vágyott vagy csak ki akarta próbálni a méltán népszerű OTO FLABéLOS ÚJ GENERÁCIÓS teljes testvibrációs készülékünket és az OTO CHILI kockahas gépet. Ismét nagy sikere volt a "CSAK 1 perc és NYERHETSZ!" játékunknak. Szinte minden percben volt, aki minden energiáját beleadva megpróbálta megdönteni az éppen aktuális csúcsot a CHILI versenyben. A nap végére meg is lett a két nyertesünk. 
A hölgyeknél Sztankovics Judit lett a nyertes a CHILI versenyben . Gratulálunk!
Bényei Botond bizonyult a férfiak között a legjobbnak. Gratulálunk!
Az edzésben lévő lányoknak és fiúknak is kihívást jelentett a CHILI:)
A CHILI versenyzők és érdeklődők  látványa a Flabélos-on állva
A CHILI-zés után érzett elégedett öröm:)
Miért jó CHILI-zni? Az arcukat nézzék:)
Na ki van a képen?:) Nem a kockahasú fiúra gondolunk....:)

Szentiványi Rita gyógytornász-manuálterapeuta szakértőnk is kilátogatott a FitBalance-ra és megmutatta a lányoknak a CHILI helyes használatát.

A Rita a FLABéLOS kapcsán is mindig jó tanácsokkal szolgál, ezt tette a Fitbalance-on is.

A fiúk drukkoltak a lánynak, hogy sikerüljön az aktuális rekord megdöntése
A CHILI-zést nem lehet elég korán kezdeni - persze kellett némi segítség:)
A tömegsport mellett, a versenysport is jelen volt a FitBalance-on. A COCA-COLA Testébresztő Fitness napon a CHILI verseny nyertese a hölgyeknél testépítéssel foglalkozik. Ellátogatott a standunkra és elmondta, hogy segített neki az OTO CHILI a felkészülésben. Versenyzőként részt vett a BioTech USA – FitBalance IFBB Central Europe Cup, testépítő és fitness versenyen ott aznap az Arénában. A Pole Fitness Magyar Bajnokság, valamint a WPC Felhúzó Magyar Bajnokság is nagy érdeklődésre tartott számot.

Mindent összevetve elmondhatjuk, hogy a vasárnap valóban a sport jegyében telt mindazoknak, akik kilátogattak az Arénába. Köszönjük, hogy ellátogattak hozzánk!

További információkat olvashatnak rólunk és a termékeinkről a Facebook oldalainkon és a honlapunkon:






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése