2014. március 19., szerda

Ez nem áprilisi tréfa :) OTO Chili Kockahas verseny 2014. április 1-től!

Kisütött a nap, csicseregnek a madarak, megérkezett a tavasz.
A nap sugarai szép lassan lecsalogatják rólunk a télikabátot, a hosszú meleg pulcsikat.
Elkezdjük elővenni a tavaszi-nyári ruháinkat, és mélyre elpakoljuk a vastag, téli holmikat. Fel is próbálunk már néhány nyári darabot a tükör előtt… de nem azt látjuk, amit szeretnénk?!
Ekkor szembesülünk vele, hogy változtatnunk kellene, hogy (ismét)magabiztosan viselhessük a nyári ruháinkat és a szexi fürdőruhánkat.
Van egy megoldás, hogy formába hozzuk magunkat úgy, hogy csak napi 5 percet kell az életünkből rászánni, nem vagyunk egyedül, vannak társak és szakértők a sikerhez vezető úton. A verseny végére nem csak szép testünk lehet, de értékes nyereményeket is kaphatunk:)

OTO CHILI Kockahas verseny! 2014. április 1-től

Versenykiírás
Csatlakozz Te is a OTO Chili Kockahas Versenyhez, és mutasd meg, hogy Neked is lehet lapos vagy kockás hasad nyárra, hogy a strandon már csúcsformádban jelenhess meg! Húzz bele Te is, hogy megnyerhesd az okostelefonok vagy a hétvégi pihenésre szóló kuponok egyikét!

A verseny 10 hétig tart, a versenyzők legalább napi 5 percet edzenek az OTO Chilivel.
Cél: a laposabb vagy kockás has, a karcsúbb alak, a tónusos forma!
Mindezt együtt elérni sokkal könnyebb!
Csatlakozz a csoporthoz, csatlakozz a versenyhez!

A nyertesek azok lesznek, akik ÖNMAGUKHOZ KÉPEST a leglátványosabb változást érik el tíz hét alatt!
Annak érdekében, hogy a szakmai zsűri illetve a közönség hiteles fényképek alapján tudjon választani, digitális, lehetőleg dátummal ellátott fotóra lesz szükség. A digitális fénykép tartalmazza egyébként a készítés pontos dátumát, de a közönség meggyőzése hatásosabb, ha rajta van a fényképen a dátum. A képek elküldésével a nevező hozzájárul, hogy az előtte-utána képeit arc nélkül a verseny számára létrehozott Facebook alkalmazásban közzétegyük.
Első fénykép és nevezés beküldése: 2014. március 31-ig, hiszen a verseny április 1-jén indul!
Szeretnénk felhívni minden kedves nevező figyelmét, hogy természetes tartásban készült képeket várunk és fogadunk el. Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy a természetellenes hatású képeket illetve fotószerkesztővel korrigált képeket visszaküldi a nevezőnek, és újat kér helyette.
A verseny részletei:
Verseny kezdete: 2014. április 1.
Verseny vége: 2014. június 9.

Versenyben való részvétel feltételei
1 db OTO Chili Kockahas Gép beszerzése - vagy ha a jelentkező már rendelkezik OTO Chili készülékkel, a korábbi vásárlás igazolása (számlaszám, név és dátum alapján) -, valamint javasolt az OTO Chilivel Kockásítunk Facebook csoporthoz való csatlakozás. A jelentkezéssel együtt a versenyző hozzájárul, hogy a szervező hírlevelekkel folyamatosan tájékoztassa az aktuális akciókról és promóciókról, illetve a verseny állásáról.

Verseny menete
Regisztrációs felület, az alábbi oldal alján található:
A regisztrálást követően munkatársaink visszaigazolják a versenyben való részvételt, amennyiben minden feltétel teljesül.
A verseny időszakában az ésszerű diéta megengedett, sőt, ajánlott a jó eredmény elérése érdekében.
A verseny során keletkező tapasztalataikat a versenyzők az OTO Chilivel Kockásítunk Facebook csoportban oszthatják meg egymással. Javasoljuk, a versenyzők legalább heti egy alkalommal számoljanak be élményeikről. A szervező a látványos részeredményeket is díjazhatja egyedi ajándékcsomagokkal. Érdemes tehát a folyamatos haladást is közzétenni!
Az a versenyző, aki a verseny végének időpontjára úgy érzi, eredménye látványos, kérjük, egy második, digitális, dátummal ellátott fényképet küldjön be magáról a következő e-mail címre: otochiliverseny@mediwel.hu A képeket 2014. június 10-ig várjuk.

Verseny értékelése
A verseny végén a Mediwel Kft. marketing csapata Szentgyörgyi Romeo szakmai közreműködésével kiválasztja a leglátványosabb eredményt elért női és férfi versenyzőt. A többi versenyzőre pedig az OTO Chili Facebook oldalán, az erre a célra létrehozott Facebook alkalmazásban lehet szavazni.
Az oldalon látható fényképekre – a szavazás időtartama alatt - bármely Facebook felhasználó leadhatja szavazatát.
Szavazás időtartama: 2014. június 13-20. között.
Szavazás feltétele: Az OTO Chili Facebook oldalának lájkolása.
Szavazás menete: A kiválasztott fénykép/fényképek szavazása az  OTO Chili Facebook oldalán történik. (Egy szavazó tetszés szerinti mennyiségű fényképre szavazhat, de egy képre csak egy szavazatot tud leadni) A szavazó alkalmazás okostelefonokról és táblagépről sajnos nem működik.
Nyertesek száma: 4 fő.
Nyertesek személye:
A leglátványosabb eredményt elért női és férfi nyertest szakmai zsűri választja ki. (2 fő)
A legtöbb szavazatot kapott női és férfi versenyző. (2 fő)

Nyeremények
A szakmai zsűri által kiválasztott női és férfi nyertes egy-egy okostelefont nyer, melyre már a vadonatúj OTO CHILI applikációt is feltöltjük.
A legtöbb szavazatot kapott női és férfi versenyző pedig egy-egy hosszú hétvégére szóló utalványt nyer 2 főre, félpanziós ellátással.
Eredményhirdetés: 2014. június 23-án.
Eredmények közzétételének módja: A nyertesek személyét és előtte-utána fényképét közzétesszük a www.mediwel.hu honlapon, az OTO Chili Facebook oldalán, valamint az OTO Chilivel kockásítunk csoport Facebook oldalán.
Nyertesek értesítésének módja: A Mediwel Kft. munkatársai telefonon vagy e-mailen felveszik a kapcsolatot a nyertesekkel, s tájékoztatják azokat nyereményük átvételének részleteiről.
A játékban kizárás alá esők köre: A Mediwel Kft. tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b.); egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói.
Az képek eredetét a Játékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Mediwel Kft.-nek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a Játékosokat terheli.
A nevezések hiányosságából fakadó (pl.: névelírás), értesítési, vagy szállítási késedelemért a Mediwel Kft. nem vállal felelősséget. A Játékosok, az általuk tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maguk viselik. Az adatok helytállóságát a Játékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Mediwel Kft-nek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a Játékosokat terheli.

A Mediwel Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a benevezett Játékos kártalanítása nélkül a játékszabályt a játék közben módosítsa, a játékot meghosszabbítsa vagy leállítsa, amennyiben akaratán kívül bekövetkező bármely esemény vagy tény ezt szükségessé teszi. Ezen felül, a benevezett Játékos kártalanítása nélkül a Mediwel Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a nyereményeket megváltoztassa, a nyereményjáték szabályzatának bármely pontját vagy a bonyolítás bármely pontját módosítsa, amennyiben előre nem látható körülmények és/vagy tőle független események ezt indokolttá teszik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése