2012. október 4., csütörtök

Gulics István kipróbálta az OTO CHILI Kockahas gépet. Nézd meg az eredményt!Az OTO Chili hasizom erősítő gép nem csodaszer, se nem varázspálca, de nagyon hatékony segítség annak, aki elkezdi rendszeresen használni. Minden fittségi szinten és szinte minden korosztálynak meg lehet találni vele azt a fokozatot, ami megfelelő, amivel el lehet kezdeni az edzést.
Ha rendszeresen, napi 5 percet rászánunk, nagyon szép, látható eredményeket tudunk elérni az OTO Chili-vel a has formálásában.

Akinek nagy a pocakja, az a legveszélyesebb típusú hízás, a hasüregben a létfontosságú szervek közé rakódik le a zsír. Sosem késő ellene tenni. Ha valaki hajlandó a táplálkozásán is apróbb változtatásokat eszközölni, az az OTO Chilivel hamar célt ér. A hasról történő fogyás nem egyszerű, de a Chili-vel

István heti 1-1 kilóktól szabadul meg nyár eleje óta. Ez nem egy nagyon gyors fogyás, de csak kis mértékben változtatott az életmódján és nagy valószínűséggel ez a zsírból leadott 20 kg (amit nyár eleje óta adott le) már nem is fog visszamenni rá, mert a fogyását nem villám-diéta okozta hanem egy hatékony és következetes edzésmunka az OTO Chili kockahas gép segítségével.

Amikor már 10 kilót ledobott az OTO Chili-vel, (alig 3 hónap alatt) akkor készítettük vele ezt a videót, valamint ezeket a képeket:
Ekkor 115-kg-ról még csak105 kg-ra fogyott le, de feltett szándéka volt folytatni a megkezdett munkát.
Gulics István az OTO CHILI kockahas géppel elért eredménye   
Istvánnal akkor egy videót is készítettünk, amelyben saját szavaival mondja el hogy hogyan érte el ezt az eredményt.  http://www.youtube.com/watch?v=OboYVJY5hoE

Majd István az ígéretéhez híven folytatta tovább a napi 5 perces edzéseket az OTO Chili-vel, és a has térfogata egyre csak csökkent.
9 héttel később Istvánról egy új kép készült:

István eredménye az OTO Chili hasizom erősítő géppel, napi 5 perces rendszeres használat mellett önmagáért beszél.
Ha Istvánnak sikerült, Önnek is sikerülhet!
Nézze meg a honlapunkon az OTO Chili-t bemutató videót: www.mediwel.huNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése