2015. január 14., szerda

Saját személyi edzőt szeretnél a Chilid mellé? Most megkapod!

Jó hírünk van! Az OTO Chilid mellé most saját személyi trénert is adunk, hogy mindig meglegyen a napi motivációd az edzéshez. Töltsd le okostelefonodra ingyenes OTO Chili alkalmazásunkat és válaszd ki a hat tréner közül, kivel edzenél a legszívesebben! Saját személyi edződ napi telefonos inspirációs hangüzenettel segít elkezdeni az edzést, és munka közben is beszél: biztat, buzdít, dicsér, hajt,  lelkesít, visszavár.

Letöltés: I-Phone-ra az App Store-ból, Androidra a Play Árházból.


Szívesen edzenél a hatszoros világbajnok Szentgyörgyi Romeoval? Vagy a fitneszedző és szépségverseny-győztes Tikos Kittyvel? Esetleg egy keményebb, sanyargatóbb edzőt szeretnél, olyat, mint Chi Li mester? Vagy egy búgó hangú szexis női tréner hoz lázba? Válaszd ki, aki neked a legszimpatikusabb, és indulhat is a Chili!


Vezess edzésnaplót az applikáció segítségével, fotózz rendszeresen és vedd észre magadon néhány héten belül a változást! Fotóidat egy mozdulattal megoszthatod a Facebookon, hogy másokat is inspirálj. Csatlakozz az OTO Chilivel kockásítunk elnevezésű Facebook csoporthoz, oszd meg edzéstapasztalataidat, munkamódszeredet és hallgasd meg másokét. Kérj tanácsokat a profiktól!

De a lényeg, hogy minden nap öt percig chilizz velünk!