2012. október 9., kedd

Elszánt küzdelem zajlott az OTO Chili-ért a Fitbalance-on a Millenárison

Az elmúlt vasárnap borongósan, hűvösen indult. 2012. október 7-e volt a Fitbalance Fitness-Életmód-Expo napja. Korán ott voltunk már a Millenáris épületében és rendezgettük a standunkat. Szerintünk egészen jól sikerült:)


Nyolc óra tájban még csak néhány korán kelő látogató sétálgatott a kiállítás területén, de azért később egyre többen érkeztek...hozzánk is. 

Ismét lehetősége volt bárkinek kipróbálni az OTO Chili kockahas gépünket és az OTO Flabélos Teljes Testvibrációs Edzőgépet is.


A vállalkozó kedvű és nyerni vágyó sport őrültek részt vehettek a reggel meghirdetett versengésben, a CSAK 1 PERC ÉS NYERHETSZ! játékunkban, ahol a legjobbak(külön lány és fiú kategóriában lehetett indulni) egy OTO Chili fitness edzőgépet vihettek haza. A feladat egyszerű volt, 1 perc alatt a lehető legtöbb felhúzást kell végezni az OTO Chili kockahas gépen.
Az OTO Chili használata rendkívül egyszerű, könnyű és minden korosztály számára ajánlott és minden fittségi szinten használható, ha még nem ismeri a működését, itt megtekintheti: http://www.mediwel.hu/OTO_Chili_kockahas_gep.html

A korai ébredést és a borús eget aztán elfelejtettük, mert mindenkiben égett a vágy és a tűz, hogy versenybe szálljon.

A nap folyamán nagyon sokan próbálkoztak, a szerencséseket Szentgyörgyi Romeo hatszoros Világ-, és kétszeres Európa bajnok vagy Rajnai Réka Magyar Kupa bajnok 2012 biztatása segítette a versenyben.





Folyamatosan kerültek fel, az általunk csak Dicsőség táblának nevezett lapokra a nevek és az eredmények.







Volt, aki a végére kicsit elfáradt, de nem adta fel! 


Mindenkit hajtott a versenyszellem és a lehetőség, hogy haza vihetnek egy OTO Chili kockahas gépet, annak ellenére, hogy már végig táncoltak, aerobikoztak akár több órát is és még bírták...



Akadtak olyanok is páran, akik többször is próbálkoztak, illetve kimondottan az aktuális csúcsot áhították megdönteni és ezért tértek vissza.



Először hirdettük meg ezt a versenyt, kíváncsian vártuk: ki, mennyit tud csinálni, a fiúk jobbak, mint a lányok, vagy mégsem? 


A fiú kategóriában még 16 óra előtt 3 perccel is volt, aki még megpróbálta megdönteni az aktuális csúcsot. Vajon sikerül neki????


És igeeeeen!!:)))


A fiú kategóriában 106 felhúzással nyert Víg Domonkos, aki egy OTO Chili-vel gazdagabban térhetett haza.


 A lányoknál 97 felhúzás volt, ami győzelmet és egy OTO Chili-t jelentett Gyenis Juditnak.


 Nyerteseinknek ezúton is gratulálunk, hatalmas teljesítményt nyújtottak!!



Köszönjük mindenkinek, aki ellátogatott hozzánk és kipróbálta az OTO Flabélos Teljes Testvibrációs Edzőgépet (http://www.mediwel.hu/FLABeLOS_vibracios_edzogep.html) vagy az OTO Chili fitness edzőgépet (http://www.mediwel.hu/OTO_Chili_kockahas_gep.html)!

Lesz még lehetőségük haza vinni idén OTO Chili kockahas gépet! Ne adják fel! :)

További információkért kövessék oldalainkat:
Rendezvényeinkkel kapcsolatosan: http://mediwelrendezvenyek.blogspot.hu/
OTO Chili-vel kapcsolatosan: http://otochili.blogspot.hu/





2012. október 4., csütörtök

Gulics István kipróbálta az OTO CHILI Kockahas gépet. Nézd meg az eredményt!



Az OTO Chili hasizom erősítő gép nem csodaszer, se nem varázspálca, de nagyon hatékony segítség annak, aki elkezdi rendszeresen használni. Minden fittségi szinten és szinte minden korosztálynak meg lehet találni vele azt a fokozatot, ami megfelelő, amivel el lehet kezdeni az edzést.
Ha rendszeresen, napi 5 percet rászánunk, nagyon szép, látható eredményeket tudunk elérni az OTO Chili-vel a has formálásában.

Akinek nagy a pocakja, az a legveszélyesebb típusú hízás, a hasüregben a létfontosságú szervek közé rakódik le a zsír. Sosem késő ellene tenni. Ha valaki hajlandó a táplálkozásán is apróbb változtatásokat eszközölni, az az OTO Chilivel hamar célt ér. A hasról történő fogyás nem egyszerű, de a Chili-vel

István heti 1-1 kilóktól szabadul meg nyár eleje óta. Ez nem egy nagyon gyors fogyás, de csak kis mértékben változtatott az életmódján és nagy valószínűséggel ez a zsírból leadott 20 kg (amit nyár eleje óta adott le) már nem is fog visszamenni rá, mert a fogyását nem villám-diéta okozta hanem egy hatékony és következetes edzésmunka az OTO Chili kockahas gép segítségével.

Amikor már 10 kilót ledobott az OTO Chili-vel, (alig 3 hónap alatt) akkor készítettük vele ezt a videót, valamint ezeket a képeket:
Ekkor 115-kg-ról még csak105 kg-ra fogyott le, de feltett szándéka volt folytatni a megkezdett munkát.
Gulics István az OTO CHILI kockahas géppel elért eredménye   
Istvánnal akkor egy videót is készítettünk, amelyben saját szavaival mondja el hogy hogyan érte el ezt az eredményt.  http://www.youtube.com/watch?v=OboYVJY5hoE

Majd István az ígéretéhez híven folytatta tovább a napi 5 perces edzéseket az OTO Chili-vel, és a has térfogata egyre csak csökkent.
9 héttel később Istvánról egy új kép készült:

István eredménye az OTO Chili hasizom erősítő géppel, napi 5 perces rendszeres használat mellett önmagáért beszél.
Ha Istvánnak sikerült, Önnek is sikerülhet!
Nézze meg a honlapunkon az OTO Chili-t bemutató videót: www.mediwel.hu